My own life

Eerste blogbericht

Waarom deze blog?

Als je mamma wordt, wordt dan alles anders? Kun je dan niks meer doen? Staat je leven dan alleen nog maar in het teken van je baby en je gezin? Dit is letterlijk nu mijn leven. Na negen maanden zwangerschap en nu 18 weken moederschap zoek ik weer naar wie ik was en wie ik nu ben.

We willen alles uit het leven halen: een goede mamma zijn, goed voor je gezin zorgen gezond eten (liefst biologisch), slank blijven, een super carrière en genieten van je vrije tijd. Herkenbaar? 😉 Voor mij wel.

Soms vraag ik me ook af hoe ik het allemaal kan combineren. Ik heb heel veel hobby’s zeg maar gerust heeeeel veel. Daarnaast werk ik fulltime en ben ik nu ook mamma. Ik merkte al snel dat alleen maar mamma zijn, niet voldoende is voor mij. Ik heb meerdere identiteiten dan alleen mamma zijn. Is er ruimte voor die anderen? En hoe deel ik dat in?

Voor ik mamma werd kon ik enorm goed plannen waardoor het mij lukte bijna alles te doen wat ik wilde. Hopelijk vind ik mijn weg hier weer in. In deze blog neem ik jullie mee in mijn zoektocht. Mijn zoektocht naar mezelf als carrière-mamma, naar hoe ik alles uit het leven haal en hoe ik kan genieten met mijn dierbaren.

Af en toe zal ik ook andere carrière-mamma’s vragen om hun ervaringen te delen, en vooral hun tips en tops. Een dag heeft misschien maar 24 uur maar ik zal ze zo leuk mogelijk benutten!

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s