Easy life

Hot-wheels: gemak op wielen.

Al eerder schreef ik dat ik het heel belangrijk vind om het mezelf zo makkelijk mogelijk te maken. Nu ik mamma ben en probeer weer een beetje m’n oude leven op te pakken is ‘gemak’ nog belangrijker geworden. Het viel mij in het begin vies tegen hoe je aan huis gekluisterd zit die eerste weken/maanden. Ik zag er ook tegenop om de deur uit te gaan en voornamelijk met de auto weg te gaan. Naast dat ik een baby, luiertas en voeding moest meenemen had ik ook zo’n vreselijke kinderwagen. Een zwaar ding waarvan het onderstel alleen op een bepaalde manier (waar je 15 min over deed) in mijn achterbak paste… Het leverde veel frustratie op en uiteindelijk ook vermijding. Maar toen kwam ik deze tegen: Doona autostoeltje en er ging een wereld voor mij open 😉

Voordat ik hier verder over schrijf moet je weten dat ik er niet voor betaald krijg om reclame te maken. Ik ben er gewoon zo enthousiast over dat ik het graag met jullie wil delen en hopelijk ook andere mamma’s die met hetzelfde probleem zitten/zaten als ik en laten zien dat het echt anders kan.

Het Doona autostoeltje is een autostoeltje en wandelwagen in een, ja echt! Het kan! De wieltjes die er onder zitten klap je met drie makkelijke bewegingen onder het autostoeltje en voilà, je zet hem zo in de auto (binnen 30 sec) met baby en al . Hij rijdt super licht, is ontzettend wendbaar en je kunt er ook nog accessoires bij kopen zoals een extra tas waar je de boodschappen in kunt doen. Je hebt namelijk geen ruimte onder je wandelwagen zoals de meeste wagens wel hebben, dat is eigenlijk het enige minpuntje!

Okay okay, het kost wel wat, hij is niet goedkoop maar het gemak is het geld waard vind ik! De kleine kan er in t/m 13 kilo, die van mij is dat denk ik pas rond de 10 maanden. Dus 10 maanden lang plezier, gemak en vrijheid. Daar kan toch niks tegenop! Op youtube kun je een filmpje vinden hoe hij gemakkelijk in en uit elkaar gaat als mijn foto’s niet duidelijk genoeg zijn!

http://www.carrieremamma.nl

Een gedachte over “Hot-wheels: gemak op wielen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s