Healthy life·My own life

Cadeautje aan mezelf

Na negen maanden zwangerschap en nu 18 weken moederschap was het tijd voor een cadeautje aan mezelf. Die laatste zwangerschapskilo’s wil ik er af. Die saaie sportschool ben ik spuugzat, die drukte, al die ogen en vaak stinkende mannen werken niet echt motiverend. Dus wat is het geworden: ik ga afvallen bij LADYLINE.

Je kunt er meerdere dingen doen, los van elkaar of een heel pakket te samen. In deze blog neem ik jullie mee in wat ik daar precies doe.

Als eerste ga ik in een Ozon cabine. Hier ga je inzitten met alleen je ondergoed aan. De ozon-zuurstoftherapie is een behandeling die er voor zorgt dat je huid weer gladder en strakker wordt. De doorbloeding verbeterd en je huid krijgt haar oorspronkelijke elasticiteit en roze teint weer terug. Je gaat hierdoor mooier en beter afvallen. Zelf had ik meteen een zachtere en gladdere huid, ook zijn kleine bultjes op mijn armen verdwenen door de ozontherapie. 

Daarna ga ik oefeningen doen in een verwarmde cabine. De oefeningen die ik daar in doe zijn allemaal spierversterkend en omdat je ze heel snel achter elkaar moet oen en de frequentie ophoogt voel je echt dat je wat gedaan hebt. Het bewegen in de warmte sprak mij meteen erg aan. Ik weet uit ervaring bij Hot Yoga dat je fijner je oefeningen kunt doen als de ruimte om je heen warm is en dat je door de warmte ook meer calorieën verbrand.

Nummer 1 en 2 zijn zeg maar de basis bij ladyline maar je kunt er ook nog extra dingen bij doen en dat doe ik dus ook.

Als ik m’n oefeningen gedaan heb, doe ik nog Compressietherapie. Dit is een intensieve massage van benen, billen, buik en onderrug met als resultaat een gladdere en strakkere huid. Het heeft een positief effect op cellulitis. Ik lig in een soort ruimtepak met 24 luchtkamers waarin ritmisch lucht wordt ingeblazen en weer afgezogen. Het begint bij je tenen en dan helemaal door naar je buik. Het voelt als een soort toetje na de inspanning.

Ook kun je nog een extra behandeling doen en die heet Cryolyse. De Cryo behandeling is een alternatief voor liposuctie maar dan zonder operatie. Niet bedoeld voor veel afvallen in gewicht maar wel voor het definitief kwijt raken van hinderlijke vetlaagjes. En als je net een baby hebt gekregen dan heb je zeker hinderlijke vetlaagjes ;-). Door onderkoeling van de vetlaagjes direct onder de huid worden die afgebroken en via het lymfesysteem definitief afgevoerd. Dit is een behandeling die je drie keer doet en waar zes weken tussen zit. Het is prijzig maar ik heb er alles voor over om weer in de buurt te komen van mijn oude figuur, dus ook deze doe ik!

Met dit alles (uitgezonderd van de cryo behandeling) ben ik ongeveer 90 min bezig en dit dan twee keer in de week. Best goed te doen! En een heerlijk cadeautje aan mezelf! Ik hou jullie de komende weken op de hoogte van mijn vorderingen! En als je meer wilt lezen: https://www.ladyline.nl/afvallen/afvallen-op-buik-benen-billen/

http://www.carrieremamma.nl

 

2 gedachten over “Cadeautje aan mezelf

  1. Wat een top initiatief je blog N. Ik denk dat heel veel moeders en vaders van pasgeborenen zich erin zullen herkennen. Die foto van je bureau bij de HU… (Daar komt ie toch vandaan?) En dan vooral dat witte gevaarte (wat IS dat?) Een super combi wat mij betreft van hilariteit en ernst. Want het is en blijft toch een behoorlijk impactvolle zaak: dat moederschap. Well done baby!

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s