Healthy life

Energie nodig? Drink een glas modder!

Wie kan zich nog die tv serie herinneren van Patty Brad die zichzelf opsloot in een huis op Ibiza en daar in gezelschap van bekende Nederlanders een darmreiniging ging doen? Kan dit alleen op Ibiza? Nee hoor dit kan ook in Nederland en je kunt dit gewoon zelf doen. De lente is de perfecte tijd omdat te doen. De lente is het moment om nieuwe plannen te maken. Als je je lekker in je vel voelt en veel energie hebt, helpt dat bij het concreter maken van plannen en het omzetten van nieuwe ideeën in actie.

Ik probeer dit ieder jaar te doen en zeker nu met een kleintje kan ik wel wat meer energie gebruiken! In deze blog vertel ik je hoe ik dit aanpak.

De lentereiniging die ik doe is niet super zwaar, het is een goede ondersteuning als je ook wat meer energie wilt krijgen en als je iets wilt afvallen. Het begint met Luvos heilaarde, waarvan ik een theelepeltje oplos in water en dit ’s ochtends en ’s avonds drink. Luvos heilaarde doet een beetje denken aan modder, maar dan wel hele gezonde 😉 en het ondersteunt om de darmen te ontgiften en te ontslakken. Ondersteunend drink ik er brandnetelthee erbij. Brandnetelthee zuivert je bloed en het werkt ontgiftend. Daarnaast kan het vermoeidheidsklachten verminderen omdat er veel ijzer inzit. In combinatie met vitamine C, wordt het ijzer goed in je bloed opgenomen, dus neem ik er ook een vitamine C tablet bij :-). Als laatste slik ik Spirulina erbij om mijn darmen nog beter te reinigen en het heeft een afweersysteem versterkend vermogen.

Qua eten doe ik ook wat aanpassingen zoals heel weinig vlees eten, geen suiker, geen zuivel van de koe en iedere dag een warm ontbijtje om de dag goed te beginnen. Dit alles doe ik drie weken, dan een week niet en dan weer drie weken. En als kers op de taart: een hoge darmspoeling doorc middel van een colon-hydro apparaat (dit kan je niet thuis doen maar bij een praktijk voor colonhydrotherapie). En hoppa een goed begin van de lente!

Ik ga er voor, jij ook?

www.carrieremamma.nl

PS: zoek voor je begint goed uit of dit ook bij jou past en samen gaat met eventueel medicijngebruik!

 

 

2 gedachten over “Energie nodig? Drink een glas modder!

    1. Hoi Naoual, Ja het werkt echt en het kost niet zoveel tijd en voorbereiding. Je kunt het kopen bij de groene winkel of ekoplaza. Laat me weten wat je er van vindt! Succes

      Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s