Healthy life·My own life

Een ladyline update: Vet bevriezen!

Ik ben nu zes weken bezig bij ladyline en inmiddels 2 kilo afgevallen en maar liefst 31 cm over mijn hele lichaam kwijt. Iedere week ga ik 2x per week in zo’n ozon ei zitten en doe ik oefeningen in een warmte cabine. Zie mijn vorige blog over ladyline: een cadeautje voor mezelf.

Al behaal ik goede resultaten, ik wil zo graag meer kwijt, mijn oude figuur weer terug, dat ik besloten heb om ook de cryolipolyse te gaan doen. Ik stoor me enorm aan mijn buikje dat is over gebleven na mijn zwangerschap dus op die zone wil ik mijn vet laten bevriezen: ja je leest het goed: ik ga mijn vet laten “bevriezen”.

Ook ik ben een beetje sceptisch als ik er aan begin, kan dit echt? Is het dan zo gemakkelijk? Geen pijnlijke liposuctie, geen narcose en een paar duizend euro lichter? Ik ben benieuwd, ik wil in ieder geval super super graag dat het werkt natuurlijk.

De behandeling duurt per keer één uur. Ik word voor we beginnen eerst uitvoerig opgemeten. En alles wordt opgeschreven zodat we kunnen checken hoeveel ik kwijtraak. Daarna ga ik op een behandelstoel liggen en worden er 4 grote vlakke ‘koelpads’ op mijn buik geplaatst. De vetlaagjes direct onder mijn huid worden afgekoeld tot ca  4 graden boven nul. Omdat deze onderhuidse vetlaagjes niet bestand zijn tegen die lage  temperatuur breken ze zichzelf af en worden door het lymfesysteem afgevoerd. Ik voel er weinig van, een beetje gekriebel op mijn buik. Ik lig heel ontspannen met een kopje thee en laat de koelpats hun werk doen en zeg ondertussen een mantra op: Weg VET, opzouten!

Over zes weken lezen jullie het resultaat 🙂

10 gedachten over “Een ladyline update: Vet bevriezen!

  1. Ik ben ook zo benieuwd! Mag ik ook vragen hoe veel geld je hier nu aan kwijt bent en hoe vaak je het moet/kan herhalen?

    Like

    1. tuurlijk mag je dat vragen. Ik was er iets meer dan 600 euro voor kwijt. Je krijgt dan drie behandelingen. Volgens mij kun je het herhalen als je meer resultaat wil, hangt er wel vanaf hoeveel je kwijt wil. Ik zou eerst een zone doen en misschien later een andere zone!

      Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s