Easy life

De melktender: gemak voor iedere mamma en pappa

DSC_0212 (2)

Na mijn besluit om geen borst voeding te geven https://carrieremamma.nl/2017/04/05/de-borstvoeding-gestapo/ waren we dag en nacht bezig met voeding te maken. Flynt moest in het begin soms wel 10 keer per dag een flesje melk. Hij had een reflux dus kon hij alleen kleine beetjes tegelijkertijd verdragen.

Eerst water koken, voeding er in, af laten koelen op een temperatuur dat hij het kon drinken en als hij het dan eindelijk op had konden we een uur later weer beginnen.

Ik vond het allemaal veel te onhandig en zoals jullie al eerder hebben kunnen lezen ben ik niet te beroerd om geld te besteden aan gemak! Dus kochten wij de Babybrezza.

De Babybtezza doet eigenlijk al het werk voor je, het enige dat je een keer per dag hoeft te doen is er gekookt water en babyvoeding er in te doen, je drukt op een knop en hoppa de melk komt er uit (op de goede temperatuur), een kind kan de was doen 🙂

Je kunt kiezen voor 60/120/180/210/240 ml

Er zijn verschillende hoeveelheden die er uit komen Je kunt het apparaat dus al direct gebruiken bij de eerste voedingen.
Het scheelt je echt enorm veel tijd. Wij gebruiken hem dankbaar en hij levert je zoveel extra tijd gedurende de dag op, fantastisch gewoon. Dit is een apparaat die ik elke mamma en pappa gun!

Voor de zekerheid vermeld ik erbij dat ik niet betaald krijg om reclame te maken voor dit product. Ik wil het gewoon graag met jullie delen omdat ik denk dat je hier echt plezier van kunt hebben net zoals wij!

www.carrieremamma.nl

9 gedachten over “De melktender: gemak voor iedere mamma en pappa

  1. Ooh wat een brilliant ding! Die had ik graag gehad toen Logan nog een baby was. Heerlijk wanneer je met een druk op de knop een flesje melk klaar kan maken. Ik kan me voorstellen dat het voor jou een geschenk was als je 10 (!) flesjes op een dag moet maken.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s