healthy·My own life

Me time!

In het kader van lief zijn voor mezelf plan ik altijd op zondagochtend wat tijd voor mezelf in. Ik maak een lekker ontbijtje voor mezelf boordevol vezeltjes en vitamientjes. Pers een sapje uit, zorg dat m’n kleine ventje een vol buikje heeft en zet een kop koffie voor mijn grote ventje. Dan gaat de kraan open en schenk ik er een goede scheut badschuim in. Echt een flinke zodat mijn hele badkamer er naar ruikt. Er gaat een muziekje aan en dan zak ik zo in mijn bubbelbad, heerlijk.

Na een week weinig slaap en hard werken werk ik de wallen weg met Design lift patch yeux van Payot. Dit zijn twee kompresjes die je onder je ogen legt en 10 minuten laat zitten. Het vocht wat in de kompressen zit trekt in je huid en voilà, ik zie er weer fris en fruitig uit. Fantastisch resultaat binnen 10 minuten.

Genieten van de warmte en luisterend naar de muziek bedenk ik me waar ik me de komende week allemaal op kan verheugen. Dan als kers op de taart komt Jawie binnen en geeft Flynt aan. Samen genieten mamma en zoon dan nog eventjes van het bad.

Heerlijk begin van je zondag, I love rituals.

Fijne zondag allemaal!

8 gedachten over “Me time!

  1. Dit klinkt echt als een geweldig begin van de zondag. Heerlijk even ontspannen me-time hebben. Ik denk dat dit ontzetten belangrijk is en dat veel mensen dit ook eens zouden moeten doen! Goed dat je dit doet!!

    Liked by 1 persoon

  2. Hmmmm die patches van Payot lijken me ook lekker! Een boost tegen mn wallen kan ik ’s morgens in t weekend ook wel gebruiken. Met onze 2 boefjes kun je elke ochtend gezellig uit de veren. Gezellig is het! Maar minder voor de wallen. 😉 Thnks voor de tip!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s