Family life·Healthy life·My own life

Pappa en mamma tijd.

Het krijgen van een baby is niet niks, dat heb ik aan de lijve ervaren. Maar los van mijn situatie hoor ik van veel jonge ouders dat zij er doorheen zitten, moe zijn, kribbig tegen elkaar en het soms even niet meer zien zitten. De korte nachten, al weer fulltime aan het werk, s ’avonds tot niks anders in staat dan bankhangen, herkenbaar? 😉 Het is tijd voor pappa en mamma!!!

Waar zullen we naar toe gaan? 

Ook Jawie en ik zaten dus zo uitgepuft op de bank, net besloten te hebben dat wij er echt even tussenuit moesten. De vraag was waarheen dan? Naar welke stad zullen we gaan? Hoeveel dagen gaan we, hebben we zin in zon of gaan we echt alleen cultuur snuiven? Doodvermoeid keek Jawie me aan en zei: “ik wil eigenlijk alleen maar 4 dagen slapen”. En dat is dus de harde waarheid, zelfs te moe om een citytrip te ondernemen.

Even bijslapen

Waar kunnen we vier dagen slapen? Al snel kwam ik bij een kuuroord uit. Yes, gewoon een paar dagen in de watten gelegd worden, lekker eten, saunaatje pakken en slapen, heel veel slapen. Dus zo gezegd, zo gedaan. We hebben een kuuroord in Luxemburg geboekt met behandelingen en massages erbij. Om in het thema te blijven koos ik voor: The Young Mommy treatment. Hierbij kreeg ik massages en lichaamspakkingen met algen erin die ondersteunend zouden werken aan het verliezen van de zwangerschapskilo’s. Weet niet of het daar voor heeft gewerkt maar lekker was het wel.

Van op mijn lijn letten en nog wat afvallen bleek tijdens een tripje als dit niet echt realistisch dus heb ik dat maar los gelaten, na zo’n zware tijd moet je ook niet te hard zijn voor jezelf was mijn excuus 😉 en nam ik nog een extra stuk taart.

 

We hebben ons vier dagen lang onder gedompeld in luxe, gezellig tussen alle 65 plussers van heel Luxemburg. We hebben veel geslapen en veel…. Dat is ook wel weer eens fijn 😉

Echt een aanrader

Ik raad iedere (net nieuwe) pappa en mamma dit aan, tijd voor jezelf en voor elkaar is zo belangrijk. En ach dan maar even geen actieve vakantie, geen yuppe trip, niet op facebook de mooiste foto’s kunnen zetten en andere de ogen uitsteken, nee gewoon gezellig in een zout bad weken met overal 65 plussers om je heen en je daarna  laten vallen in een groot luxe bed!

Wanneer gaan we weer?!

http://www.carrieremamma.nl

 

13 gedachten over “Pappa en mamma tijd.

 1. Wat goed je blog voor ouders! Zelf heb ik geen kinderen, maar ben net 3weken tante geworden en zie in je verhaal wel m’n zus en zwager voor me! Heerlijk even uitrusten en weer samen zijn! Ik ga de tip doorgeven! Bedankt!

  Like

 2. Ik ben net voor de tweede keer mama geworden en kan je vertellen dat wij er ook wel weer aan toe zijn haha! Wat super dat jullie er even aan toe konden geven!

  Liked by 1 persoon

 3. Wij (mijn man en ik) daten nu elke maand een keertje.
  Met zijn drukke baan en drie kinderen is dat zo hard nodig.
  We hebben ook al eens een kuuroord gedaan, was heel gezellig!

  Liked by 1 persoon

 4. Wat fijn voor jullie, denk dat je dit ook echt wel een paar keer per jaar nodig hebt!
  gewoon even lekker niks doen, nergens zorgen om hoeft te maken en genieten van elkaar.
  Hoop dat jullie een beetje opgeladen zijn en het snel weer een keertje kunnen herhalen 😉
  En die taart… Soms kan je gewoon niet weigeren hihi.

  Like

 5. Wat een leuke blog om te lezen en zeker heel herkenbaar. Ik ben mama van 3, werk voor een baas en heb een eigen praktijk.. De balans is soms moeilijk te vinden! Ik ga je volgen

  Groetjes Xenia

  Liked by 1 persoon

 6. Het is af en toe best ( gezellig) druk , maar is allemaal te doen haha. Als de juiste balans er maar is, maar die ben ik weleens kwikt 😉

  Like

 7. Wauw, wat een goed idee. Helaas is manlief echt niet te porren voor saunabezoek. Ik doe het wel met enige regelmaat met een vriendin, een dagje weliswaar, maar ook dan voel je weer als herboren. Maar 4 dagen slapen…. wat lijkt me dat fijn!

  Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s