Family life·Healthy life·My own life

Zwangerschapskilo’s kwijtraken!

Hoe raak ik die zwangerschapskilo’s in godsnaam kwijt…

Aankomen tijdens de zwangerschap

Tijdens mijn zwangerschap ben ik eigenlijk niet buitensporig aangekomen. Uiteindelijk waren er 14 kilo bij gekomen en zeiden de mensen om mij heen dat het reuze meeviel met mijn gewicht en de grote van mijn buik. Dat nam ik dan maar van ze aan want zelf voelde ik me een tien-tonner.

Als er niet veel aangekomen is zal er ook niet veel af moeten en hoopte ik dus snel weer op mijn oude gewicht te zijn. Nou mooi dus niet!!! Nachtmerries heb ik er over dat ik die kilo’s voor altijd mee moet blijven zeulen en mijn hele leven mijn zwangerschapsbroeken moet blijven dragen.

Je krijgt dan van die antwoorden te horen als: negen maanden op en negen maanden af. Ik hoop echt dat dit klopt, want het gaat soms zo tergend langzaam.

Cryolipolyse behandeling

Een ding wat wel erg goed resultaat geeft is die Cryolipolyse behandeling die ik doe bij  Ladyline. Van mijn buik is inmiddels al 8 cm af en ik heb nog één behandeling te gaan. Ik word iedere keer gemeten op drie punten op mijn buik, altijd op dezelfde hoogte. Dat is belangrijk want anders klopt het niet.

Veel vrouwen vragen aan mij of het werkt. Het antwoord is dus: “Ja het werkt”. Op de website staat dat het liposuctie kan vervangen. Ik weet niet of ik het zo zou noemen want je moet hier echt wel meer geduld hebben omdat je iedere 6 weken een beetje resultaat ziet. Bij liposuctie is het natuurlijk meteen weg. Wel is liposuctie heel pijnlijk, vooral daarna en dat heb je bij cryolipolyse helemaal niet.

Hoeveel kilo’s al kwijt?! 

Gisteren ging ik voor de derde keer. Ik ga er van uit dat ik nog een paar cm zal kwijtraken. Hopelijk gaan er ook nog wat kilo’s af, want dat gaat nog niet echt naar mijn zin. Hoeveel ik kwijt ben inmiddels? 3.5 kilo en ik wil er 9 af. Dus nog 5.5. te gaan Door een drukke periode was ik even een paar weken niet bij Ladyline wezen sporten en in mijn ozon-ei gaan zitten. Nu ga ik dat wel weer oppakken en probeer ik de moet er in te houden.

Die 3.5 kilo en de centimeters op mijn buik betekenen nu wel dat ik een broekmaat kleiner draag, van 42 naar 40. Helaas nog wel steeds zwangerschapskleding… Ik wil zo graag nieuwe kleren kopen maar wacht nog maar even.

De komende weken

Doelen voor de komende weken: weer braaf twee keer per week naar Ladyline en op mijn eten blijven letten! My journey continues!

Heb jij tips voor mij om de kilo’s sneller kwijt te raken, laat ze dan hier achter!

 www.carrieremamma.nl  

 

3 gedachten over “Zwangerschapskilo’s kwijtraken!

  1. Ik was 30kg bijgekomen en met Weight Watchers en sport zijn ze er ook weer afgegaan en ik begrijp dat sporten geen evidentie is met een baby, maar je vindt enorm veel workouts op youtube voor thuis en ja het vraagt discipline, maar het loont….

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s