Beautiful life·Healthy life·My own life

Detoxen via de huid

“Je huid is je grootste orgaan van je lichaam”. Iedere keer als ik dat lees denk ik: ‘O ja, dat is ook zo’. Maar toch vergeet ik het daarna weer vaak. Waarom? Ik denk dat we er te weinig vanaf weten. Maar nu zet ik door. Ik ben al goed bezig met al mijn reinigingsbehandelingen en gewichtsverlies en nu wordt het tijd dat ik ook wat aandacht aan mijn huid besteed en dan wel mijn gezicht.

Korte nachten, lange dagen, baby, carrière, huishouden enz. Alles heeft zo z’n tol op je. Maar je gezicht spreekt toch zeker boekdelen, die van mij in ieder geval wel. Wallen zijn aan de orde van de dag, rimpels komen als paddenstoelen uit de grond en mijn oogleden zijn inmiddels een beetje gaan hangen. Het wordt er allemaal niet fraaier op als je ouder wordt, maar kom op zeg ik ben pas 37!

Deze zin zeg ik tegenwoordig vaak tegen mezelf als ik voor de spiegel sta en verlang naar de tijd dat ik 21 was (alleen qua huid en figuur dan hoor). De kilo’s er af en weer een frisse teint op mijn gezicht, dat zijn mijn doelen de komende maanden.

Ik hou heel erg van mooie en luxe producten. De huisverzorgingslijn van Payot behoord al jaren tot de producten die ik standaard in huis heb. Ik ben fan van hun dagcrème en natuurlijk de oogpatches waar ik al over schreef in het artikel: https://carrieremamma.nl/2017/04/23/me-time/ gebruik ik al jaren.

Nu heb ik iets ontdekt van Payot dat ondersteunt bij het detoxen van mijn huid: MASQUE D’TOX; Het is een gezichtsmasker waar grapefruit in zit. Grapefruit zorgt voor ontgifting van de huid en zuivert je teint.  Grapefruit bevat vitamine C en dat voel je ook als je het masker opsmeert. Je voelt het meteen werken. Het masker wordt niet hard dus je kunt gewoon eten/drinken en praten (voor mij heel belangrijk).  Ik heb tegenwoordig niet zoveel tijd meer voor een heel schoonheidsritueel, daarom is dit masker ook heel fijn: het heeft maar 10 minuten nodig!!! Echt waar maar 10 minuten. Als ik het er af heb gehaald zie ik echt verschil. Ik zie er frisser en minder moe uit en mijn huid voelt zacht aan! Voel me bijna weer 21 haha 😉

Wat ook echt heel fijn is om het tubetje mee te nemen naar de sauna. Na een heel sauna ritueel smeer ik het op, ga even douchen en heb het gevoel dat ik een gezichtsbehandeling heb gehad. Twee vliegen in een klap!

Ook dit product van Payot voeg ik toe aan mijn standaard gezichtslijnproducten die ik altijd in huis wil hebben!

http://www.carrieremamma.nl

Ik ontvang geen geld voor dit artikel. Ik deel dit product met jullie omdat ik graag mijn favoriete dingen met jullie deel!

24 gedachten over “Detoxen via de huid

  1. Kende dit merk ook nog niet. Smeer zelf ook niet veel, alleen nivea. Ben bang dat als mijn huid eenmaal gewend is, ik niet meer zonder kan..

    Like

  2. Deze ga ik zeker eens proberen. Ik vind de meeste maskers zo plakkerig en als ze hard worden kun je ook werkelijk niets meer, haha. Ben gek op grapefruit dus dat is nog een extra voordeel. Goeie tip!

    Like

  3. Dat klinkt goed! Hier (helaas) dezelfde ervaring met mijn huid. Moet er echt nodig wat aan doen! Wallen tot aan m’n kin, vlekkerige huid, puistjes… pfff! Ga eens op zoek naar dit product! Bedankt voor de tip!!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s