My own life

Vond jij de eerste keer ook zo spannend?

 

Vond jij de eerste keer ook zo spannend?

Voor alles is een eerste keer en bijna alle eerste keren zijn eng, vervelend of vallen tegen. We doen er altijd heel luchtig over, willen ons niet laten kennen maar diep van binnen trillen we als een rietje.

Lingerie kopen

Na je zwangerschap zijn er ook weer heel veel eerste keren en zo ook de eerste keer weer dat er lingerie gekocht moet worden. Die vreselijke zwangerschapstenten was ik zo zat. Grote broekjes, vooral niet te strak en inmiddels een maat te groot. Helaas heb ik mijn maatje 38 nog niet terug en kan ik alleen nog maar staren naar mijn lade vol met allerlei soorten lingerie. Maar soms is het tijd om los te laten en even te accepteren dat het voor nu niet anders is: tijd dus voor nieuwe lingerie een maatje groter.

“zo groot!”

Met knikkende knieën ging ik de Livera binnen. Welke maat zou ik nu aan moeten. Daar kwam het meetlint tevoorschijn: “zo groot”. Ik schrok me dood. “Ik heb helemaal niet zulke grote borsten”. De verkoopster zei dat ik toch echt die maat moest hebben…. Laten we de zwaartekracht dan maar de schuld geven.

De confronterende waarheid

Eenmaal in het pashokje bracht ze me de leukste dingen maar het bleef lastig om mezelf te zien in die spiegel. Ik realiseerde me dat mijn figuur waarschijnlijk nooit meer hetzelfde zou zijn als voor de bevalling. Hoe doen al die BN’ers dat toch? Weer net zo slank en strak zijn als voor de bevalling. Iemand het recept? 

O ja, en dan nog iets: kunnen ze niet iets met camouflerende lampen bedenken bij dit soort winkels. Zeg nou toch zelf, het is toch niet fijn als je al die putten in je benen ziet? Dat ze zelf niet zoiets bedenken. Het zou denk ik ook echt in de omzet schelen als je jezelf op je allermooist kon zien. Beetje gezichtsbedrog is nooit weg toch 🙂

Uiteindelijk ben ik met wat leuke dingen de winkel uit gegaan en ben ik blij dat ik weer wat aan kan trekken!

http://www.carrieremamma.nl

5 gedachten over “Vond jij de eerste keer ook zo spannend?

  1. Ik hoop dat die eerste keer bij mij nog even duurt, haha, maar als ik het zo lees lijkt het me niet ideaal. Hoewel ik niks zou hebben tegen grotere borsten heb ik wel iets tegen buikje dat niet meer strak is haha.

    Like

  2. Ik ben het helemaal met je eens over die lampen! En die BN-ers hebben personal trainers, dus vergelijk jezelf voor niet met hen. Trouwens, wist jij dat de meeste vrouwen een te kleine bh dragen?

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s