Family life·My own life

My favorite things

Jeetje wat kan een maand toch snel gaan. Mei is echt voorbij gevlogen. Langzaam pak ik de draad op mijn werk weer op en vind ik meer mijn weg als mamma. De combi blijft soms nog wat lastig maar dat zal iedere mamma hebben toch?

 

Ik vind het fijn om weer even stil te staan bij de favorieten deze maand.

  1. Flynt is natuurlijk mijn grootste favoriet. Hij is nu bijna 7 maanden en sinds een paar weken merk ik echt een super verandering in zijn eetgedrag. Hij eet al zijn fruit en groentehapjes op en drinkt zijn flesjes tot de laatste druppel leeg. Eindelijk wat een feest!!! Dit na 6 maanden van emmeren met flesjes, reflux en medicatie gaat het nu echt de goede kant op. Zo fijn, echt iets om dankbaar voor te zijn!

 

  1. Op het werk ben ik druk bezig een nieuwe studiereis te organiseren. Ik geef les in en coördineer de minor van Islam en Samenleving. Voorheen gingen wij met de studenten naar Istanbul. Maar gezien de politieke situatie daar doen we dat niet meer. Gelukkig is er een mooi alternatief: Andalusië. We zijn nu een reis aan het uitzetten naar Cordoba en Granada om daar te kijken naar de geschiedenis van de Moren. Veel zin in volgend jaar oktober wanneer we gaan!

 

  1. Tijdens mijn zwangerschapsverlof heb ik mee geschreven aan een studieboek dat gaat over migranten in de oudere zorg: https://www.bsl.nl/shop/zorg-voor-de-oudere-migrant-9789036817578.html Deze maand hebben we te horen gekregen dat het boek bijna klaar is en in juni uitgegeven wordt. Toch zet ik het al bij mei neer omdat ik er super trots op ben en dit mijn eerste officiële publicatie is.

 

  1. Sinds twee weken heb ik een beugel, ja echt 37 jaar en een beugel! Kan nou niet zeggen dat het een favoriete gebeurtenis is maar omdat ik dit al zo lang wilde en ik nu echt de knoop heb doorgehakt vind ik dat het in dit lijstje thuis hoort. Verder is het pure ellende hoor. Pijnlijk, de hele tijd eten tussen m’n beugel en gaten tot bloedens toe in mijn wangen. Maar we blijven lachen hoor, hahaha als een boer met kiespijn.

 

  1. Als laatste deze maand ben ik blij dat er weer een kilo af is! In mijn struggle om de zwangerschapskilo’s kwijt te raken werkt het vet-bevriezen toch best goed. Lees mijn blog hierover: https://carrieremamma.nl/2017/05/16/zwangerschapskilos-kwijtraken/

 

Een gedachte over “My favorite things

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s