Family life

Plat achterhoofdje, wel of geen helm?

 

Onze kleine aan de redressiehelm.

Onze kleine vent moet aan de helm. Zijn achterhoofdje is te plat en wat we ook proberen zijn voorkeurshouding blijft op zijn rug liggen, vooral ’s nachts. Inmiddels hebben we een speciaal kussentje aangeschaft, fysiotherapie gehad en allerlei extra dingetjes gekocht om het op zijn buik liggen aantrekkelijker te maken maar Nee meneer heeft zijn eigen willetje (van wie zou hij het hebben hahahah) en vindt spelen op z’n rug het fijnst.

De laatste maand gaat het iets beter. Hij rolt wat meer en speelt wat langer op z’n zij maar helaas komt dit allemaal te laat.

Dus wij naar de kinderarts en zo door naar een gespecialiseerd bedrijf in redressiehelmpjes: Livit. Daar aangekomen worden we super geholpen!

 

De helmpjesmaker in kwestie is heel relaxt en vertelt ons wat er allemaal gaat gebeuren. Flynt wordt in een stoeltje gezet wat kan ronddraaien en er wordt een scan van zijn hoofd gemaaktofd  gemaakt.

Hij heeft het reuze naar zijn zin terwijl hij draait; kermis here we come! Dan nog een leuk kleurtje of printje uitzoeken voor op de helm. De keuze is reuze en dus best moeilijk. Welke we hebben gekozen en hoe het Flynt bevalt lees je over twee weekjes.

Ben wel benieuwd, welke zouden jullie kiezen?

http://www.carrieremamma.nl

 

 

7 gedachten over “Plat achterhoofdje, wel of geen helm?

  1. Ooh wat sneu! Ik heb ook een kussentje gekocht voor het platte hoofdje. Meneer hier sliep alleen maar met zijn hoofd naar rechts waardoor hij dus een platte rechtse kant kreeg. Nu een kussentje gekocht en écht hij slaapt zo goed ineens én zijn hoofdje trekt super goed bij! Ik was anders ook bang voor een helmpje maar dankzij dit kussentje kan ik het voorkomen😇😍 ( niks tegen een helmpje hoor want ik ben super blij dat er die oplossing ook nog is😇)

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s