Family life

Plat achterhoofdje: redressiehelmpje deel 2

Plat achterhoofdje en aan de helm

Zoals jullie twee weken geleden hebben kunnen lezen, moest Flynt aan de helm. Plat achterhoofdje, wel of geen helm?  Een te plat achterhoofdje heeft ons doen besluiten om dit een kans te geven. Een cosmetisch mooi rond hoofdje heeft toch wel onze voorkeur 😉

De intake bij Livit was een groot feest voor Flynt. Hij vond het draaien op het stoeltje terwijl de scan gemaakt werd super leuk en het lachen kon niet op. Maar er werd ons

ook verteld dat als de helm eenmaal voor de eerste keer op moest dat de meeste baby’s dat wel vervelend vonden en wat moesten huilen. Dat wil natuurlijk niemand, dat je baby huilt omdat hij iets vervelends vindt. Dus de sfeer was iets anders toen pappa en oma afgelopen donderag naar Livit gingen om samen met Flynt de helm op te halen.

 

Ik kon er zelf niet bij zijn omdat ik in een twee daagse training zat over radicaliseren en jihadisme… heel ander onderwerp 😉 hahaha. Maar kan een helm soms wel handig zijn 🙂

 

Helm mee naar huis

Gelukkig viel het allemaal reuze mee, Flynt gaf geen kick bij het opzetten. Daarna moest de helm nog wat bijgewerkt worden en kon hij mee naar huis. Waar jullie naruutlijk allemaal heel benieuwd naar zijn: welke kleur is het geworde

Hij staat hem fantastisch toch?!

n! Ik heb gekozen voor de afbeelding met ballonnen omdat Flynt onze pretletter en feestneus is! Al die kleurtjes staan zo vrolijk. Heel leuk!

Het wen Schema 

Zo’n hempje kun je niet ineens de hele dag opzetten er zit een heel schema bij. 2 uur op en een half uurtje op, daarna voer je het op naar 4 en later naar 6 uur. Inmiddels slaapt Flynt er ook mee. Van de week was het wel wat warm en hebben we het helmpje iets langer afgedaan. Hij had ook wat lichte irritatie op zijn achterhoofdje. Gelukkig is dat het enige tot nu toe en hebben we het idee dat het Flynt niet zoveel doet of hij hem nou op of af heeft, hij lacht toch wel!

We gaan voor een goed resultaat en bedanken nogmaals Livit voor de fijne service! Chapeau!

http://www.carrieremamma.nl

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s