Beautiful life·Family life·My own life

Familie Fotoshoot!

Familie Fotoshoot!

 

Als je 37 bent en je bent zwanger van de eerste dan heb je waarschijnlijk al veel vriendinnen gehad die voor jou zwanger  waren en inmiddels kinderen hebben. Ik in ieder geval wel. Daardoor had ik ook al van alles voorbij zien komen van babyshowers tot new born baby fotoshoots.  Bij sommige dingen dacht ik.. “Nee niks voor mij” en bij andere dingen dacht ik “dat lijkt me ook wel leuk”.

Herinneringen

Zelf ben ik gek op foto’s. Ik hou van herinneringen vastleggen en later nog eens te kunnen nagenieten, zeker met familie en vrienden. Uit het combineren van het het vastleggen van herinneringen en familie ontstond het idee om een familie fotoshoot te doen met Flynt als glunderend middelpunt.

Onze fantastische fotograaf!

Op Facebook zag ik dat Muza Mina Fotografie prachtige foto reportage maakte en wat bleek, het was nog een oud student van mij ook! Ik heb haar meteen gemaild of zij dit wilde doen en gelukkig zei ze ja. Zo kreeg het een extra speciale dimensie!

De voorbereidingen

Zo gezegd zo gedaan, mijn kleine familiekring en die van Jawie allemaal uitgenodigd om te komen. Er moest een plek gekozen worden waar we de foto’s konden maken.

Flynt z’n speciale outfit

Het idee was ook dat iedereen wat lichte kleding aan zou trekken om zo een mooi plaatje te creëren en voor Flynt moest er geshopt worden voor een speciaal outfitje.

Jawie’s ouders wonen dichtbij maar zijn broers wonen in Zwolle en in Groningen dus die moesten ff een stukje rijden. Mijn broertje kon er helaas niet bijzijn maar gelukkig mijn moeder en mijn oma van 89! wel. Dat zij er nog is maakt het toch wel extra bijzonder om zoiets te doen. Allemaal weer mooie herinneringen!

 

Huilbaby

Zoals jullie vaak kunnen lezen op mijn blog is Flynt de vrolijkheid zelve. Nou je raadt het al, uitgerekend deze dag dus niet. Hij huilde alles bij elkaar en wilde absoluut niet meewerken. Uiteindelijk hebben we hem een tijdje laten slapen en daarna tijdens de foto’s afgeleid met zijn favoriete filmpje van de zeven dwergen. Af en toe kon er een lachje af. En de mooiste lach was op de foto met zijn overgroot oma! Mazzelaar.

 

Het resultaat is prachtig geworden. Mooie familiefoto’s waar de hele familie blij mee is. Onze fotograaf heeft engelengeduld en maakt ook nog eens de mooiste foto’s: Hiwi duizend maal dank!

Ik raad het iedereen aan om zoiets te doen, en weet je wat: ik doe het volgend jaar gewoon weer!

 

 

 

www.carrieremamma.nl

7 gedachten over “Familie Fotoshoot!

  1. Heel herkenbaar jouw verhaal! Ook hier een klein meisje wat altijd vrolijk is, maar zodra er foto’s gemaakt moesten worden was het brullen. Ook ik vind het belangrijk om zoveel mogelijk vast te leggen, ze groeien zo snel de eerste twee jaar!

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s