Family life

Eten op rolletjes, een festival voor het hele gezin!

Een echte aanrader!

Dit weekend heb ik het festival eten op rolletjes bezocht. Het was niet alleen mijn eerste festival maar ook die van Flynt, want hij ging natuurlijk gezellig mee. Lekker in de draagzak bij pappa kon Flynt genieten van alles wat er te zien en te horen was. En misschien nog wel het belangrijkste: te ruiken! Want wat waren er een lekkere dingen te eten.

 

Ik ben van suiker

Ik ben nooit zo’n festivalmens geweest. Te druk, te veel herrie en in Nederland regent het meestal als ik net wat leuks wil ondernemen en om dan ergens kaartjes voor te kopen en dan de hele dag in de regen te staan, nee dank je wel. Iets wat jullie nog niet van mij weten: ik ben van suiker en smelt dus in de regen 😉

Maar op eten zijn Jawie en ik gek. We gaan graag uiteten, ik ben zelf gek op koken en nieuwe dingen proberen dus eten op rolletjes lonkte naar ons. Persoonlijk vond ik het dus heel fijn dat je niet van te voren kaartjes hoefde te kopen. We konden gewoon kijken welke dag het droog was en gaan. Dat was dus afgelopen zondag. Ik was echt blij verrast met wat ik daar aantrof. Zoveel keuze, zowel aan drank als aan eten. De sfeer was super leuk. Iedereen was heel relaxed, we hoefden niet lang te wachten op ons eten en we konden lekker in het zonnetje zitten.

Het assortiment foodtrucks

Empanadas uit Venezuela

Qua eten was er genoeg keuze. We hebben streetfood uit Hongarije en Venezuela geproefd. Maar ook lekker Hollandse dingen zoals kibbeling met een leuke twist (op een broodje) en pannenkoeken die geserveerd werden als poffertjes.

 

Kinderen en eten op rolletjes

Het was gewoon jammer dat Flynt nog maar 9 maanden is, want het festival was heel leuk ingericht voor kinderen met een draaimolen en een Jan Klaassen poppentheater. Ook qua foodtrucks waren er genoeg lekkere dingen om uit te kiezen voor de kleinste.

Dit is echt een festival om met het gezin naar toe te gaan, iedereen heeft het naar z’n zin. Ik hoop echt dat we het volgend jaar weer in Zeist is want dan gaan we zeker weer! En dan kan Flynt niet alleen kijken naar de draaimolen maar er ook zelf inzitten.

Eten op rolletjes doet dit jaar nog een paar steden aan. Kijk hier voor meer info: http://etenoprolletjes.nl/

www.carrieremamma.nl

Dit is geen samenwerkingspost, ik deel dit met jullie omdat ik er echt heel enthousiast over ben!

5 gedachten over “Eten op rolletjes, een festival voor het hele gezin!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s