another life·carrier mommy's life·Family life

Carrieremamma Nina + winactie (gesloten)

Vandaag weer een leuk persoonlijk kijkje in het leven van een carrière mamma. 

Ook ik ben een mamma met een carrière, mijn naam is Nina de Leeuw, 29 jaar en woon samen met mijn vriend in Bodegraven. Wij hebben sinds november 2016 een zoontje, Luuk en uiteraard is Luuk het beste wat mij is overkomen! 😊

In het dagelijks leven werk ik als HR Adviseur voor 32 uur in de werk (uiteraard word ik af en toe gedwongen om meer uren te draaien bij pittige casuïstiek). Daarnaast run ik een webshop genaamd Broer Konijn .

Druk druk druk

Nu zal je denken: Jeetje dat ook nog. Dat snap ik wel maar tijdens mijn bevallingsverlof ervaarde ik behoorlijk wat vrije tijd. Luuk sliep overdag goed en het huis was inmiddels ook wel spik en span. Ik had behoefte aan een leuke uitdaging en ben mij daarom gaan verdiepen in het bouwen van een webshop. Vlak voor mijn zwangerschapsverlof richtte ik mijn op arbeidsmarktcommunicatie en ook een nieuwe “werkenbij site”. Ik dacht dat ik dat kunstje nog wel een keer kon herhalen. Ik was inmiddels meer thuis in de babywereld en dat maakte één en één is twee. Broer Konijn is vernoemd naar de knuffelkonijn van Luuk en zo is het allemaal begonnen.

Mamma zijn met je carrière te combineren?

Op vrijdagen ben ik vrij en dan ben ik er helemaal voor Luuk. Dat geldt natuurlijk ook voor de weekenden, maar dan is mijn partner ook thuis en verdelen we de zorg. In de avonden werk ik veel voor Broer Konijn. Ik heb de mazzel dat Luuk klokje rond slaapt en dat is heel fijn! Ik geloof erin dat als je wil dat iets lukt, moet je het écht willen (een soort hartsverlangen) en de motivatie is de brandstof voor dat verlangen. Het zorgt ervoor dat je je doelen haalt en dat je geen genoegen neemt met minder. Ik probeer wel regelmatig de balans op te maken.

Vrije tijd ambieer ik ook nog, dan ga ik lekker lunchen (is voor mij het nieuwe stappen 😉 doe ik aan sport en ga ik graag wandelen met mijn gezin. Ook hou ik er van om mezelf goed te verzorgen en ben ik verslaafd aan de make up producten van Clinique.

Commentaar

Uiteraard ontvang ik regelmatig neerbuigende opmerkingen en vragen anderen zich af hoe ik de zorg voor ons zoontje combineer met het zakelijke leven. Een concreet voorbeeld kan ik nu niet bedenken, maar vragen waarom nu alles tegelijk komen mij bekend voor.

Tips voor de combi van ambitie en carrière

Mijn tip voor succesvolle moeders is: wees moedig, kijk niet achterom en laat je niet teveel leiden door anderen. Er is moed voor nodig om uit je comfort zone te stappen. Durf af en toe risico’s te nemen en vertrouwen in jezelf te hebben.

Dank carrièremamma Nina, super leuk dat je mee hebt gedaan! Wil je meer over de super leuke webshop van Broer Konijn: neem dan even een kijkje: http://www.broer-konijn.nl

Wil jij nou ook iets leuks hebben van de website van Broer Konijn?! Doe dan mee aan de winactie!

Broer Konijn geeft een cadeaubon van 25 euro weg!

Wat moet je daar voor doen?

 • Like de facebookpagina Broer Konijn en  Carrieremamma 
 • Reageer op deze facebookpost en/of deze blog waarom jij deze cadeaubon wel wil hebben of aan wie je hem gunt
 • Voor extra winkans like onze instagramaccounts: Carrieremamma en Broer Konijn
 • We worden er extra blij van als je de actie deelt of liked op facebook 🙂

De winactie duurt t/m 1 okt en sluit om 18.00. De winnaar wordt bekend gemaakt op mijn facebookpagina.

http://www.carrieremamma.nl

14 gedachten over “Carrieremamma Nina + winactie (gesloten)

 1. Allereerst wil ik zeggen dat je vooral moet doen waar je je goed bij voelt. Anderen kunnen geen keuze maken wat voor jullie gezin het beste werkt. Daarnaast hebben de meesten toch wel commentaar omdat het altijd makkelijker is om over een anders leven te oordelen dan over je eigen leven. Wat een leuke webshop is Broer Konijn! Ik zou graag iets uitzoeken voor onze tweeling Lucas & Eva of voor mijn zwangere zus 😀 Ik volg je via Facebook (Linda Raaijmakers en heb de actie gedeeld). Daarnaast volg ik jullie beiden via Instagram (@lindaenbjorn) Groetjes en een hele fijne avond.

  Like

 2. Deze bon zou ik zo graag willen winnen! Wat een ontzettend gave webshop! In januari ben ik (een dolgelukkige, enorm dankbare en trotse) moeder geworden van mijn zoontje. Binnenkort gaan wij de medische molen weer in voor een tweede kindje en hopen we dat dit geluk ons nog 1x gegund zal zijn. Die bon zou dus ontzettend goed van pas komen!

  Liked by 1 persoon

 3. Druk druk druk. Als jij je daar prima bij voelt. Gewoon blijven doen hoor. Anderen hebben altijd wel een oordeel. Maakt niet uit over wat. Je kunt t nog zo goed doen, ze vinden wel wat!
  Maar wat een leuke shop zeg. Ik denk dat ik wel wat vind voor de bengels. Ga zo door!

  Like

 4. Je bent juist een powervrouw en lekker genieten van de dingen die je allemaal doet. Wat een leuke webshop en wat veel leuke spullen heb je. We zijn al 4 dagen trotse ouders van onze 2e dochter Lotte en kunnen hier iets moois voor haar uitzoeken.

  Liked by 1 persoon

 5. wauw denk aan je kwaliteit geef nooit op!
  ik als mama van 3 kinderen ben optimistisch blij lachen ongeacht hoe of wat de reden ook mag zijn .wat toffe webshop Topper! echt te GEK.
  blijf positief en jij weet wat het beste is! zet hem op.

  Like

 6. Superleuk. ik waag graag een kansje en volg daarom ook beide fb paginas en beide ig paginas. ik doe mee voor mijn schoonzus: ze is op mijn verjaardag uitgerekend van hun eerste dochter. ruim een jaar geleden inmiddels is haar oudste zoontje aan kanker overleden en omdat deze zwangerschap zowel ‘moeilijk’ als zeer bijzonder en zeker gegund is, wil ik haar graag extra verwennen :-). liefs melissa

  Like

 7. Wat een druk bestaan, zelf ook HR adviseur en mama van drie kinderen (waaronder een tweeling), knap hoe je het allemaal doet! Ik zou heel graag wat moois kopen voor Emily, mijn nichtje die 1 jaar wordt.

  Like

 8. Als het voor jou goed is en voelt, is het goed toch 🙂
  Ik vind je webshop in ieder geval erg leuk!
  Ik zou voor mijn kindjes iets leuks uitzoeken (Ik zag heel leuk badspeelgoed en leuke lampjes :))

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s