Family life

Het verjaardagsdilemma

Het eerste jaar voorbij

“Wat gaat het toch snel” Ik hoor het iedereen zeggen als ik vertel dat Flynt bijna 1 jaar oud is. In mijn beleving is het niet snel gegaan. Ik vond het echt een heel heftig jaar met ups-and-downs. Nu gelukkig steeds meer ups 🙂

Tijd voor een feestje!

Maar bijna een jaar betekent ook een eerste verjaardag en aangezien ik geen babyshower of kraamfeest heb gehad vind ik dat het tijd wordt voor een leuk feestje waarmee we een pittig jaar afsluiten.

Taart geregeld, ballonnen en slingers en natuurlijk een verjaardag-outfit voor die kleine. Maar dan, dan moet er ook nog een cadeau komen. Wat geef je een baby die 1 jaar wordt?

Houten of plastic speelgoed?

Toen ik nog zwanger was wist ik heel zeker dat ik Flynt alleen maar verantwoord houten speelgoed wilde geven. Geen toeters, bellen en lichtjes. Maar inmiddels heeft hij stiekem wel wat toeters en bellen en vind ik het nog leuk ook, haha.

Jawie en ik gingen samen naar een mega speelgoed winkel. Flynt mee in de buggy. Wij keken onze ogen uit, Flynt gaf er geen moer om, deed hem niks. Jawie stond al met een racebaan en brandweerkazerne onder zijn arm: “leuk voor Flynt, stimuleren we ook dat hij gaat zitten’. Ik: ‘ja hoor, volgens mij is het leuk voor pappa maar voor Flynt…”

Graag advies!!!

Uiteindelijk gingen we met lege handen weg, te veel keus en gewoon geen idee waar je zo’n kleintje nou echt een plezier mee doet. Iemand ideeën? Wat hebben jullie als eerste cadeau gegeven? Ik laat me graag inspireren door jullie goede ideeën!

Waar zijn we toch allemaal mee bezig?!

http://www.carrieremamma.nl

 

De uitgelichte afbeeldingen zijn afkomstig van depositofoto’s.

3 gedachten over “Het verjaardagsdilemma

  1. Ach ja een lastig dilemma. Wij hebben een aanvulling op de toettoet auto’s gekocht. Hier spelen ze erg graag mee, de kleinste man maar ook zijn middelste broer is er dol op..
    Op de eerste verjaardag deden kleren het ook goed.
    Succes met jullie keuze!

    Liked by 1 persoon

  2. Zodra ze 1 worden (I speak for myself) lijkt het alsof ze alleen nog maar oog hebben voor alles wat geen speelgoed is! 😂 Ze willen graag losse dingen weer vastmaken ofzo en bestuderen. Vond dit net zo moeilijk als jou! Bij mijn dochter was dat makkelijker 😅

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s