Bloggers mom life·My own life

WINACTIE: Get to know the blogger hop

 

Een blog hopper de pop. 

Welkom op deze bloghop. Mijn eerste keer dat ik aan zoiets mee doe. Bezoek jij ze vaak?

Als jij, mijn vaste lezer, deze blog leest dan realiseer jij je vast niet dat er een wereld achter zit van bloggers die elkaar inspireren, adviseren en enthousiasmeren. Ik zelf zit in deze leuke hop omdat ik onderdeel uitmaak van een groepje bloggers die dit soort dingen dus ondernemen!

 

Mijn oma van bijna 90!!!

Het is even wat anders dan een “normale” post van mij maar leuk om een keertje te doen.

In deze bloghop geef ik een hand gebreide (door mijn eigen handen) Maxi-Cosie zak weg die speciaal gebreid worden voor Stichting Godezz. Deze stichting is een initiatief van mij en mijn moeder. Toen wij in India ontstond er een grote behoefte om iets voor deze meisjes te betekenen. Meisjes die anders een grote kans hebben om in de prostitutie terecht te komen. In mijn eerdere post: Making the world a better place   kun je meer lezen over onze Stichting. Wij doen dit niet alleen, maar ook mijn oma (zie foto) schoonmoeder en tante breien hard mee.

Kom je aangehopt via life by Xenia ?! Leuk is haar blog hè. Ze deelt graag bijzondere recepten en leuke uitjes met ons. Zo veelzijdig. Zelf leerde ik Xenia kennen doordat ik een keertje de winnaar was van haar winacties! Super leuk. Het zou goed kunnen dat je mijn blog nog niet kende, dus even een kleine intro op welke blog je nu eigenlijk terecht gekomen bent 😉

Carrièremamma:

Toen ik net mamma was geworden voldeed mijn kraamtijd totaal niet aan alles wat ik er over had gelezen. De roze wolk was grijs en dat het, het mooiste was wat me ooit zou overkomen: kon ik me ook niet in herkennen. Zo is eigenlijk het idee van carrièremamma geboren: een ander geluid laten horen. Nee, ik ben niet de mamma die parttime is gaan werken sinds ze moeder is geworden. Nee, ik ben ook niet de mamma die het moeder zijn het leukste vindt was er is. Wel ben ik een mamma die ontzettend veel van haar zoon houdt, alles voor hem over zou hebben en af en toe klaagt over hoe zwaar het ik het vind. Ik schrijf graag over onderwerpen waar we allemaal vaak wel wat van vinden maar niet durven te zeggen 🙂

 

 

Maar vandaag staat in het teken van de bloghop en bij een bloghop kun je iets winnen! Bij mij is dat deze zelfgemaakte roze Maxi-Cosi zak: 

Wat moet je er voor doen. 

 1. Like mijn facebookpagina en tag iemand in het bericht die het ook leuk zou vinden!
 2. Laat hier onder weten dat je kans wilt maken om deze fantastische handgemaakte Maxi-Cosi zak te winnen. (belangrijk laat een geldig emailadres achter)
 3. Maak meer kans als je inschrijft om mijn blog via de email altijd als eerste te ontvangen als er een nieuw artikel online staat!

Normaal kost deze mooie hand gebreide zak €50 maar nu kun jij hem winnen!!! Je kunt meedoen t/m 17 november. Ik zal de winnaar mailen! 

Veel plezier met de rest van onze bloghop. Vergeet niet ook even langs te hoppen   La vie de Stephanie langs te gaan. Zij schrijft een bijzondere blog over haar leven als mamma, haar reizen en haar verblijf  in Frankrijk. Ook zij heeft een leuke WIN actie. Neem even een kijkje zou ik zeggen!

We zijn weer goed bezig! 

http://www.carrieremamma.nl

 

22 gedachten over “WINACTIE: Get to know the blogger hop

 1. Leuk de bloghop. Wat een gave prijs wat je weggeeft erg fijn voor onze dochter Lotte van 7 weken oud. Wat ze hierin genieten en wij ook. Geweldig dat jullie dit zelf maken met de hele familie. Wat een mooi doel.

  Liked by 1 persoon

 2. Alweer een leuke nieuwe blog ontdekt! Wat een mooie Maxi-Cosie zak en wat een goed initiatief! Wat leuk dat iedereen in je familie zo enthousiast meebreit. Mijn dochtertje past er misschien nog net in, maar ik denk dat ik hem aan een vriendin ga geven die de zak binnenkort goed kan gebruiken!

  Liked by 1 persoon

 3. Wat een mooi initiatief dat jullie de maxi-cosi zakken met z’n allen maken, ik doe graag mee voor m’n nichtje Laura Meester die in januari een mooi meisje verwacht…. duimen draaien maar!!!

  Like

 4. Ik doe wel vaker mee, maar heb eigenlijk nog nooit iets gewonnen! Wauw echt geweldig zeg. Ik doe heel erg graag mee! Wat zou hij mooi bij onze kleindochter Cailey in de maxi-cosi passen. Lekker warm. Wat heb jij een talent zeg. Ik hou van zelf gemaakt!

  Like

 5. Wauw dat is echt een super mooi kado! Die zou ik graag voor onze dochter winnen. Lekker warm voor in de maxicosi als ze weer mee moet in de bakfiets… 5x per week x 2 en soms 3x per dag… HAHAHA 😀 Mooi zeg!

  Like

 6. Ik ben dol op dit soort hops. ik ontdek weer een aantal nieuwe bloggers. Ik ga je zeker volgen. Ik vind het erg leuk om van alles en nog wat te lezen, tips/adviezen, grappige verhalen, real life story’s enz.
  Leuk dat ik je ben tegengekomen en ik waag gelijk een kansje voor deze fijne prijs. Ik heb hem zelf nooit gehad voor mijn dochter (nu 1), maar bij een tweede kindje zal ik dat zeker gaan doen. Mocht ik winnen dan zal mijn lieve kleine nichtje er warmpjes bij zitten (ze wordt 10 december verwacht). Zou echt top zijn! En hopelijk kan ik hem in de toekomst zelf gebruiken 🙂 (We rouleren de spullen altijd :))

  Liked by 1 persoon

 7. wat een eerlijke dame ben jij! en erg chappeau dat je niet deeltijds bent gaan werken, ik ook niet trouwens maar ik vind het wel echt echt moeilijk zo!

  Oh, ik doe niet mee met de wedstrijd, ons zoontje is al wat te oud hiervoor 🙂

  Like

 8. Ik doe heel graag mee voor ons zoontje! Kan hij lekker warm zitten! Wij hebben een fietskar waar je de maxi cosi in kunt klikken. Met deze mooie maxi cosi zak kunnen we ook als het kouder wordt nog heerlijk onze rondjes maken!

  Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s