Beautiful life·Bloggers mom life

Permanent ontharen: een uitkomst! + Winactie! Closed! Lees naam winnaar hier!

 

Permanent ontharen: wat een uitkomst.

We kunnen ons allemaal vast wel herinneren, die momenten dat je denkt: OEPS, vergeten te scheren. Harige oksels, bikinilijn puilt onder je string uit. Nee hè: AWKWARD Nou die momenten komen steeds vaker voor. Heb je net een leuke avond met je partner of sta je je uit te kleden in de sauna: oeps… geen gezicht.

De tijd om lekker lang onder de douche te staan heb ik niet meer, en aan hoe minder ik hoef te denken in de ochtend hoe beter. Waxen ben ik altijd voor weggerend, leek me zo pijnlijk en scheren vergat ik vaak dus wilde wel eens wat meer weten over permanente ontharing, hoe het in z’n werk gaat en vooral hoe duur het is.

IPL

Na een lange zoektocht kwam ik LaserskinBilthoven terecht. Hier gebeurt de permanente ontharing d.m.v. IPL. Dit staat voor Intense Pulsed Light, dat betekent dat er heel intensieve lichtpulsen gegeven worden. Hierdoor vindt er een vernietiging van het haarzakje plaats en zo ontstaat er haarvermindering! Elke behandeling geeft ongeveer 20% haar reductie, na  8-10 behandelingen heb je dan ook het beste resultaat.

Resultaat

Is het duur zal je je afvragen? Het kost maar 1 euro per flits. Per oksel heb ik 10 flitsen nodig. Achteraf had geen rode vlekken of een geïrriteerde huid. Prima te doen dus. Na drie behandelingen merkte ik al resultaat. Ik hoefde niet meer om de dag te scheren maar 1x in de week. Inmiddels heb ik het 7x gedaan en scheer ik 1x in de zes weken. Eigenlijk kun je niet echt meer spreken over scheren want er groeit bijna geen haar meer.

Het werkt wel een beetje verslavend want ik denk nu al weer na over de volgende zone die ik wil laten behandelen. Mocht je na het lezen van mijn blog zo enthousiast geworden zijn neem dan eens een kijkje op de website.

Mamma is ook fan!

Mijn moeder is inmiddels ook vaste klant bij LaserskinBilthoven. Zij loopt al jaren te klungelen met het waxen van haar bovenlip. Nu gaan die haren daar permanent weg. Na afloop smeert ze één van mijn favorieten op haar lip ter ondersteuning van het proces: Techni Liss Cica Expert van Payot. Deze hydraterende en kalmerende balm is ideaal na een ingreep (peeling, laser of injecties).

 

Winactie

Ik mag jullie van LaserskinBilthoven het volgende aanbieden: 5 gratis behandelingen voor oksel of bikinilijn! Wat moet je daar voor doen?

 1. Laat onder dit artikel een reactie achter waarom je het wilt winnen
 2. Deel deze blog op je eigen facebooksite
 3. Ga naar de facebooksite van LaserskinBilthoven, like deze!

Succes! De winnaar wordt 9 februari bekend gemaakt op deze blog.

En de winnaar is: Aniek Rooderkerken! LaserskinBilthoven heeft je via messenger een bericht gestuurd! 

http://www.carrieremamma.nl

16 gedachten over “Permanent ontharen: een uitkomst! + Winactie! Closed! Lees naam winnaar hier!

  1. Hoi Marjan, je hebt helaas niet gewonnen maar LaserskinBIlthoven biedt je wel een gratis oksel behandeling aan. Leuk he! Je kunt contact opnemen en zeggen dat je via de blog van carrieremamma komt! Succes en ik ben benieuwd of je net zo enthousiast bent als ik!

   Like

  1. Hoi Anita, je hebt helaas niet gewonnen maar LaserskinBIlthoven biedt je wel een gratis oksel behandeling aan. Leuk he! Je kunt contact opnemen en zeggen dat je via de blog van carrieremamma komt! Succes en ik ben benieuwd of je net zo enthousiast bent als ik!

   Like

  1. Hoi Nicole, je hebt helaas niet gewonnen maar LaserskinBIlthoven biedt je wel een gratis oksel behandeling aan. Leuk he! Je kunt contact opnemen en zeggen dat je via de blog van carrieremamma komt! Succes en ik ben benieuwd of je net zo enthousiast bent als ik!

   Like

  1. Hoi Bianca, je hebt helaas niet gewonnen maar LaserskinBIlthoven biedt je wel een gratis oksel behandeling aan. Leuk he! Je kunt contact opnemen en zeggen dat je via de blog van carrieremamma komt! Succes en ik ben benieuwd of je net zo enthousiast bent als ik!

   Liked by 1 persoon

  2. Hoi Bianca, graag zou ik een afspraak met je willen maken om je de eerste keer te flitsen. Zou je me een berichtje kunnen sturen wanneer je kan. Ik werk ook in de avonden.
   Groetjes Yvette
   LaserskinBilthoven

   Like

  1. Hoi Jamey, je hebt helaas niet gewonnen maar LaserskinBIlthoven biedt je wel een gratis oksel behandeling aan. Leuk he! Je kunt contact opnemen en zeggen dat je via de blog van carrieremamma komt! Succes en ik ben benieuwd of je net zo enthousiast bent als ik!

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s