Beautiful life·Family life

Groot feest

 

Al weer een jaar voorbij

Inmiddels is het al weer en paar maanden geleden dat Flynt 1 jaar is geworden. Het voelde voor mij als een afsluiting van een heftig jaar en als het begin van een nieuw, hopelijk positief avontuur.

Omdat dit moment voor mij een extra lading had wilde ik het groots vieren. Veel balonnen, een belachelijk grote taart en heel veel vrienden en familie. Het was natuurlijk een feestje voor Flynt maar het was ook een beetje een feestje voor pappa en mamma zeg maar.

Over de top! 

De kamer hing vol met helium ballonnen, de slingers waren met veel zorg uitgezocht en voor het raam hing zo’n leuke letterslinger waar op stond “Hiep hiep hoera, Flynt 1 jaar”. Dat ding in en aan elkaar krijgen was nog een heel gedoe maar goed, uiteindelijk was het resultaat er.

Flynt had zelfs al een versierde stoel. Z’n kinderstoel was beplakt met slingers en de balonnen gingen er bijna met de kinderstoel vandoor. En de reactie van Flynt? Hij keek vooral z’n ogen uit naar al die mensen en genoot van met de handen in de taart te zitten.

Meppen!!!!

Jawie en ik hebben er voor gekozen onze zoon voorlopig nog geen gerafineerde suikers te geven. Maar voor deze dag maakten we een uitzondering. Hij kreeg een eigen Mep-taartje van Nijntje waar hij helemaal los op mocht gaan.

Uitgeteld zaten we na een paar uur op de bank, maar wat was het een gaaf feestje geweest voor Flynt, en een beetje voor ons 😉

Wil je ook zo’n prachtige taart? Wij hebben hem besteld bij: https://www.facebook.com/sophiekestaart

http://www.carrieremamma.nl

 

27 gedachten over “Groot feest

 1. Wat een leuke taart! 🙂 Wij hebben de eerste verjaardag van onze zoon ook groots gevierd. Het was een prachtige dag! Hij kreeg veeeel teveel cadeaus, zoveel dat ik een deel heb opgeborgen voor later. Maar het was bijzonder om deze mijlpaal zo te vieren.

  Like

 2. Je hebt er wel werk van gemaakt zeg! Supermooie taart & decoratie!
  Nu zit je eerste jaartje met Flynt erop, bereid je nu maar voor want vanaf nu gaat alles RAZENDSNEL!

  Like

 3. Van harte gefeliciteerd nog, ik ben gelukkig te weten dat jullie gelukkig zijn , een heel mooi en liefdevol tweede jaar gewenst (zonder helmpje voor Flynt hoop ik)

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s